Categorii

Quickmobile vinde aparate foto digitale la preturi avantajoase!

Data publicarii: 16.06.2011 ora 05:06 PM


O oferta extrem de interesanta si recenta  este cea a magazinului on-line Quickmobile care, de curand a lansat o serie de oferte avantajoase pentru multe dintre marcile de aparate foto digitale de renume precum: Nikon, Canon, sau Samsung.
Produsele sunt originale, toate fiind importate din Statele Unite ale Americii, beneficiaza de moduri avansate de expunere a imaginii, cu o multitudine de functii si un aspect sic sau cu iluminare din fundal ce asigura imagini extraordinare de oriunde ai fotografia.
Cateva dintre aceste aparate foto beneficiaza de reduceri si de preturi avantajoase! Un model care va v-a cuceri rapid datorita celor patru tehnologii avansate anti-incetosare, este aparatul foto digital NIKON COOLPIX S4100, care face parte din gama aparatelor digitale elegante, extrem de finut, cantarind numai 131 de gr, cu un corp compact care se potriveste perfect in mana; acest aparat ofera control tactil al fotografierii si redarii imaginilor.
Un alt aparat foto performant pus in vanzare de catre Quickmobile, de foarte putin timp este aparatul foto NIKON COOLPIX P500. Acest aparat foto dispune de un zoom absolut incredibil de 36 X  combinat cu senzorul de imagine CMOS cu iluminare din fundal asigura imagini extraordinare, un monitor LCD cu inclinare si inregistrare film full HD.

QuickMobile este cea mai eficientă metodă de cumpărături online oferind produse originale sub denumirea celor mai renumite branduri.
Toate aparatele foto digitale la cum si toate celelalte produse comandate de pe site-ul Quickmobile sau cumparate din magazinele noastre beneficiaza de garantie timp de 24 de luni sau la cererea clientilor putem oferi garantie pe viata.