Categorii

Profesionalismul Mival

Data publicarii: 13.06.2011 ora 04:06 PM


Mival Group este, de acum, un bine cunoscut importator si distribuitor pe piata IT din Romania. Profesionalismul unei echipei tine de seriozitate, atentie la detalii si obiective ambitioase. Mival ofera accesorii pentru calculatoare, baterii pentru laptop si alimentatoare pentru Laptop, componente PC / Laptop / Servere, consumabile de orice fel, piese pentru aparate photo si video. Tot aici gasiti piese de schimb imprimante/copiatoare si produse de intretinere de calitate. Acestea insumeaza totalitatea produselor din portofoliul care depaseste ca numar 1.000.000. Si cea mai buna parte este ca toate produsele beneficiaza de preturi foarte bune, majoritatea primind si garantie, in functie de tipul acestora.

La 10 ani de la infiintare, este printre putinele companii care se preocupa si de mediul inconjurator. Pe mai departe isi propune mentinerea clientilor existenti si atragerea altora noi, diversificarea gamei de produse si promovarea unor practici cat mai moderne in relatia cu clientii.

Echipa Mival doreste satisfacerea tuturor cerintelor care vin din partea clientilor sai si pentru a reusi acest lucru, a pus la dispozitia lor un site revizuit zilnic cu toate ofertele. Pentru ca tine foarte mult ca toti clientii sa devina loiali, Mival se preocupa constant de optimizarea calitatii serviciilor si se adapteaza foarte bine la toate cererile colaboratorilor, colaboratori care au depasit numarul de 3000.

Compania doreste sa creasca increderea in produsele si serviciile proprii si astfel organizeaza permanent sesiuni de instruire a personalului. De asemenea, printre obiectivele sale este si dezvoltarea unui departament de vanzari propriu, pentru a ajunge mai usor la parteneri si colaboratori, pentru a-i cunoaste mai bine si pentru a putea sa le ofere servicii de cea mai buna calitate.

Echipa Mival promite loialitate fata de partenerii actuali si respectarea legislatiei in vigoare. Acesta este modul prin care isi demonstreaza profesionalismul.