Categorii

Parc de dezmembrari nou la Cluj, ardeleni mai fericiti

Data publicarii: 13.06.2011 ora 04:06 PM


Si de ce nu ar fi fericiti? Masinile se defecteaza tot timpul si cel mai adesea cand te astepti mai putin si cand esti nepregatit din punct de vedere financiar. Dar trebuie sa rezolvam problemele de acest gen pentru a ne putea folosi de ele mai departe. Privind astfel lucrurile, si nu vorbim aici de cei care stau destul de bine financiar ca sa isi permita o masina noua, cel mai bine si usor pentru buzunarul nostru este sa apelam la atelierele de dezmembrari auto.
Sa o luam babeste. Orice service ai consulta, toate iti vor spune ca trebuie sa schimbi ceva piesa. Acum vine problema piesei. Una noua este foarte scumpa, dar totusi daca maestrii zic ca trebuie, atunci e musai. Deci trebuie sa te invarti cumva sa faci rost de piesa. Atunci iti aduci aminte ca ti-a zis cineva, candva, sau ai citit tu undeva de Auto-dex dezmembrari auto. Ce noroc ca au si site si poti sa vezi de ce piese dispun ca sa mai scapi si tu de atatia bani aruncati aiurea.

Intri pe http://www.dezmembrari-autodex.ro/, gasesti piesa, suni la sediu si atunci afli ca poti sa o montezi, pe loc, la ei si asa esti sigur ca ai nimerit-o. Partea buna e ca primesti si garantie la montaj. Atunci spui “de ce nu?”. Tu te-ai ales si cu masina reparata, si cu mai putini bani cheltuiti. Dar ce tipi de treaba, seriosi si foarte priceputi.

Povestind cu baietii afli ca le-ar mai trebui ceva masini si platesc bine. Perfect! Ai o masina pe care nu o folosesti si ti-ar prinde bine sa te scape cineva de ea. Asa ca ai avut o zi foarte productiva: ai scapat de reparatii costisitoare si ai facut si o afacere buna.

Se stie doar ca ardelenii iau totul foarte in serios, deci sigur nimeni nu va fi dezamagit de serviciile lor chiar daca aveti nevoie doar de piese, va livreaza in maxim 48 de ore. Site-ul este actualizat permanent, in functie de miscarile care au loc in stoc, dar ofera si o serie de informatii foarte utile celor care nu se pricep la masini, dar trebuie sa le mentina intr-o stare buna.