Categorii

Magazin on-line cu usi rezistente la foc

Data publicarii: 13.06.2011 ora 04:06 PM


Site-ul  www.usi-metalice.eu ofera o gama variata de usi metalice multifunctionale de interior si exterior, industriale si izolate si usi rezistente la foc, produse de  NINZ Italia, o societate comerciala cunoscuta pentru produsele durabile, fabricate din otel pur si pentru preturile accesibile puse la dispozitia clientilor. Pentru ca siguranta domiciliului, a locului de munca sau a tuturor spatiilor comerciale si industriale, este menita sa protejeze atat viata cat si bunurile, usile metalice rezistente la foc reprezinta solutia ideala pentru siguranta.
Usile metalice rezistente la foc sunt realizate din tabla de otel, putand fi montate in locuri care necesita o intretinere adecvata si mentenanta continua, in subsoluri, in camere tehnice sau de inspectie, pentru depozitare sau sali de echipamente.
Aceste usi rezistente la foc reprezinta un real ajutor in orice fel de cladire locuibila, aplicabilitatea lor fiind dovedita de faptul ca tot mai multe spitale, scoli sau institutii specializate recurg la achizitionarea acestui gen de usi pentru a beneficia de siguranta.
Magazinul nostru ofera clientilor sai o gama de culori impresionanta, si o serie de accesorii, broaste si yale electromagnetice pentru usi, geamuri rezistente la foc pentru usi, toate acestea la preturi accesibile.
Toate  produsele pot fi livrate de un agent special, imediat dupa confirmarea platii, prin curierat rapid, sau pot fi montate/livrate in functie de cererea clientilor nostri si disponibilitatea personalului nostru.