Categorii

Novensys a participat la targul MEFTEC in Abu Dhabi

Data publicarii: 04.06.2011 ora 12:06 PM


Bucuresti, 3 iunie 2011 – In perioada 30-31 mai 2011 compania Novensys a participat la cea de-a saptea editie a targului “MEFTEC – Piata Tehnologiilor Financiare” din Abu Dhabi, centrul financiar si capitala Emiratelor Arabe Unite. Novensys a participat la eveniment la initiativa ATIC (Asociatia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatii din Romania), alaturi de alte zece companii din Romania. Standul national al Romaniei la MEFTEC a fost finantat prin programul de promovare al exporturilor dezvoltat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

„MEFTEC – Piata Tehnologiilor Financiare – Abu Dhabi 2011” este cel mai mare eveniment pentru tehnologia financiara cu focus pe pietele din Orientul Mijlociu, Africa si Asia de Sud, care reuneste lideri si factori de decizie din domeniul financiar-bancar. La manifestare au participat reprezentanti ai bancilor si institutiilor financiare din tari precum: Bahrein, Algeria, Syria, Pakistan, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Srilanka, Sudan, Turcia, Tunisia si Yemen.

“Am participat la acest eveniment cu mai multe obiective: pe de o parte, ne dorim sa gasim noi colaboratori in zona, sa extindem oferta Novensys cu solutii de nisa specifice domeniului financiar-bancar. Pe de alta parte, ne exprimam convingerea ca prezenta noastra la acest targ ne-a dat deja posibilitatea de a oferi solutii informatice complexe firmelor care opereaza pe pietele zonei arabe”, a declarat Bogdan Nicolae, VP Products & Services Novensys.

Peste 50 de companii s-au aratat interesate de solutiile Novensys prezentate in cadrul expozitiei. Ca urmare a discutiilor care au avut loc la stand, reprezentantii Novensys si-au manifestat dorinta de a inova pentru a se alinia la cerintele specifice ale clientilor si legislatiei din domeniul bancar care guverneaza piata araba. In cea de-a doua zi a evenimentului, standul Romaniei a fost vizitat de Excelenta Sa dl. Nicolae Goia, ambasadorul Romaniei in Emiratele Arabe Unite.

Despre MEFTEC – MEFTEC, cel mai mare eveniment pentru tehnologia financiara cu focus pe pietele din Orientul Mijlociu, Africa si Asia de Sud, reuneste lideri si factori de decizie din domeniul financiar-bancar. Pe lista participantilor la eveniment au fost banci si institutii financiare din tari precum: Bahrein, Algeria, Syria, Pakistan, Tunisia, Emiratele Arabe Unite, Srilanka, Sudan, Turcia, Tunisia si Yemen.

Despre Novensys – Cu o experienta de peste 10 ani in solutii integrate pentru managementul informatiei, Novensys este specialistul care integreaza doar cele mai inteligente solutii pentru managementul informatiei de la marii dezvoltatori de tehnologie la nivel international. Novensys este Business Partner Motorola, Business Partner pentru furnizorii Zebra, Datalogic, Printronix si Psion. Portofoliul Novensys reuneste platforme software si infrastructura hardware pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Business Intelligence si Field Services.

Pentru mai multe informatii:
Raluca Vilceanu, PR Specialist Novensys Corporation, 0743.283.925, raluca.vilceanu@novensys.com