Categorii

Despre MondoPrefab

Data publicarii: 10.05.2011 ora 04:05 PM


Echipa AngelHS.com va învăţa cum să creaţi un site web care îndeplineşte obiectivele de afaceri, cu profit şi mai înaltă calitate posibilă.
Cu sediul în România, Bucureşti, suntem o echipa specializata in design accesibil, site-ul personalizat, shopping carts bazate pe OS Commerce, CRE Loaded, WordPress, Joomla dezvoltare, programare baze de date personalizate, optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), Social Media Marketing & Consulting, Joomla consultanta, training si suport, design grafic si print, identitate si branding corporate, şi ilustrare.

Modulprefab.ro te invita sa descoperi universul din lemn .

ModulPrefab este o echipa compusa din arhitecti, designeri, ingineri, peisagisti si tamplari profesionisti axati pe realizarea de locuinte prefabricate cu structura din lemn. Realizarile noastre variaza de la spatii de odihna in gradina pana la case de locuit permanent. Pentru a le vedea va invitam sa vizitati sectiunea proiecte.

La baza conceptului nostru stau ratiuni de natura economica, spatiala, de executie dar si de mediu.
Conceptul este acela de casa cu pret fix, accesibila, ce poate fi folosita in diferite moduri de la un refugiu de week-end, cabana de vacanta, pana la modulul component al unui sat de vacanta sau casa de locuit permanent.

Oricine isi poate permite o casa in viziunea ModulPrefab.

Pentru locuinte de vis ne puteti contacta la:

S : S.c. ModulPrefab s.r.l.
Timisoara Romania
T : Vodafone: 0727013047
Orange: 0745519367
E  : modulprefab.ro@gmail.com
W: www.modulprefab.ro